INGREDIENTS:
- 13 small lentils
- glutinous rice flour 4 dl.
- Sugar 2 ½ cups, if you don't like sweet
- 2 dl. Water 3 cups, if you don't like, soft 2 dl.
METHOD:
- Mix the sugar and water until the sugar dissolves, then filter it, then add the flour and mix it together. Take it to Tong to flirt into a Krathong. or buy that has been sold successfully (Dried banana leaf Krathong) oil and set it aside.
- Set the pot to boil. Drop the finished dough and put it in the oiled Krathong. The Krathong cups are made small (in the shape of a small Krathong with candles) and steamed for about 25-30 minutes.
Click here to go to my shop> https://www.facebook.com/shopingbestsaller
ส่วนผสม
ขนมเข่ง 13 เข่งเล็ก
แป้งข้าวเหนียว 4 dl.
น้ำตาล 2 ถ้วยครึ่ง ถ้าไม่ชอบหวานก็ 2 dl.
น้ำเปล่า 3 ถ้วย ถ้าไม่ชอบนิ่ม 2 dl.
น้ำมันทากระทง
วิธีทำ
2. ตั้งหม้อน้ำให้เดือด หยอดแป้งที่ทำเสร็จแล้วใส่ในกระทงที่ทาน้ำมันแล้ว ถ้วยกระทงที่ทำจะเล็ก(ในรูปกระทงเล็กที่ใส่ขนมเทียน) นึ่งประมาณ 25-30 นาที
No comments:
Post a Comment